2016-07-23 11:00:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A társaság kedvence lehet ma

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Figyeljen oda jobban a párkapcsolatára! Ha hétvégén is folyton csak dolgozik, akkor azzal azt éri el, hogy a kedvese szép lassan eltűnik az életéből. Most van itt annak az ideje, hogy elmondja a kedvesének az érzéseit, hogy kinyilvánítsa azt, mennyire szereti őt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napra talán túl sok mindent tervezett be, emiatt kedvetlenül ébred. Azonban mégis neki kell állnia, és a legsürgősebb dolgokat el kellene intéznie. Sok dolgon túl juthat ma, és ezért jogosan lehet büszke önmagára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek napra számíthat! Könnyen lehet, hogy ma csodálatos szerelmi bizonyítékot kap a kedvesétől, ha még nem házasodtak össze, akkor elképzelhető, hogy ma kerül sor az eljegyzésre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre a sarkára kellene állnia: ne hagyja, hogy mindenki kihasználja önt! Ha nem mutat erőt, akkor hamar a fejére nőhet a családja éppúgy, mint a kollégái a munkahelyén. Tanuljon meg végre nemet mondani!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szerencsés csillagállások segítik önt ma, csak ne szalassza el a különleges lehetőségeket. Egy régóta dédelgetett tervét is valóra válthatja, és még partnert is találhat hozzá. Az estét se töltse egyedül, a barátai társaságában remekül szórakozhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Előfordulhat, hogy valaki tapintatlan kérdéseket szegez önnek, ez pedig igencsak feldühíti. Jelezze az illetőnek, ha átlépi az udvariasság szabályait! Ettől eltekintve problémamentes, gondtalan napra számíthat. Itt az ideje, hogy végre felhőtlenül élvezze az életet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Akármilyen világosan is látja a megoldást egy barátja problémáira, ne akarjon kéretlenül tanácsokat osztogatni. Ha nem tudja megállni, akkor inkább kerülje az illető társaságát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy apró félreértés miatt hajlamos lehet arra, hogy bolhából is elefántot csináljon. Mielőtt még túlzott reakciókra ragadtatná magát, kérjen pontos magyarázatot. Könnyen kiderülhet, hogy ön ítélte meg rosszul a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jelentős anyagi előnyökre tehet szert a közeljövőben, ha hallgat egy bölcs tanácsra. Bízhat a szerencséjében! Persze azért alaposan járja körbe a dolgot, és kérjen tanácsot hozzáértőktől is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Családi vitákat jeleznek a bolygók. Nem alkuszik semmiben: amit eltervezett, abból nem enged. Még akkor sem, ha maga is látja már, hogy nem a helyes utat választotta. Jobb lenne, ha meghallgatná azt is, a többiek mit szeretnének!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kellemes meglepetésekre számíthat, valakitől egy nagyobb ajándékot is kaphat. Ma még az is elképzelhető, hogy első pillantásra beleszeret valakibe.

Halak: II. 19. - III. 20.
A csend és a nyugalom ma jobban vonzza, mint a zajos társaság. Szervezze úgy a napot, hogy jusson idő egy kis álmodozásra, pihenésre is! Az este épp a kedvére való lesz, kettesben töltheti valakivel, akit nagyon szeret.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: